Aromawickel

ANTICELULITNI TRETMA OZ. REDUCIRANJE OBSEGA

Aromawickel je specialna metoda povijanja kritičnih delov telesa. Vpliva na naslednje problematike:

  • nagnjenost k oteklinam
  • limfni zastoji, hematomi
  • naložena maščoba zaradi prekomerne telesne teže
  • celulit
  • mlahavo tkivo

Kako deluje terapija Aromawickel?

Telo porabi dnevno 70 – 80% potrebnih kalorij za vzdrževanje naravne telesne temperature. Aromawickel metoda deluje tako, da aktivira človeški organizem, da le ta predčasno zmanjša notranjo temperaturo.

Telo začne na naraven način jemati hranljive snovi iz vseh svojih delov, da bi ponovno vzpostavilo svoje temperaturno ravnovesje. Ta metoda bazira na hladno-toplem učinku, podobno kot metoda Kneipp.

Specialni preparati za to metodo vsebujejo eterična olja (evkaliptus, poprova meta, mentol, rožmarin), ki učinkujejo najprej hladilno. Že po 5 – 10 minutah nastane lahno srbenje kateremu sledi močno gretje. Po 20 – 30 minutah je telo hiperaktivno in nadpovprečno prekrvavljeno. 

4 - kratno izgorevanje hranljivih snovi

Telo hoče notranjo hladnost (pomanjkljivo prekrvavljenost v organih) nadoknaditi in zato porablja dodatne hranljive snovi (maščobo, sladkor, holesterol). Na problematičnih predelih, ki so bili tretirani s preparati, nastaja 4 - kratno izgorevanje hranljivih snovi.

Aromawickel je globinska čistilna kura za celo telo!

Aromawickel je globinska čistilna kura za celo telo, po kateri se boste počutili kot prerojeni. Obseg bo vidno zmanjšan in vaša koža ponovno čvrsta.

Za optimalne rezultate, ki so garantirani, je potrebno narediti 15 terapij, ki se izvajajo vsak drugi dan. Sama terapija vam vzame dobrih 35 min časa. V kratkem času do optimalnih rezultatov. 

Rezultati:

Že po prvi terapiji se obseg vidno zmanjša.

Koža je bolje prekrvavljena in razstrupljena.

Predhodna kritična področja se zaradi aktiviranega limfnega sistema razgradijo.

Površina kože je opazno boj napeta in gladka.

Comments are closed.